Saç Modelleri

Cosmopolitan Kapak Kızları Saç Modelleri

Dünyanın en çok satan veya takip edilen Kadın – Moda dergilerinin başında gelmektedir COSMOPOLITAN. Bir çok dünya ülkesinde, O ülkeye özel çıkartılan ünlü Kadın ve Moda dergisi, Türkiyede de faaliyet göstermektedir. Hemen hemen her sayısında dünya starlarını konu almaktadır. Dünya starlarına özel fotoğraflar ve özel yaşamlarına ait bilgilere ait röportajlarla, en çok takip edilen Kadın dergilerinin başında gelmektedir.

 

Bu makalemizde aylık çıkan Cosmopolitan dergisinin kapak kızlarını ve saç modellerini siz değerli okurlara tanıtacağız. Bu makalemiz sayesinde güncel dünya starlarını ve modayı yakından takip etme imkanı bulacaksınız. Sevgili Bayanlar unutmayalım ki, bu ünlü bayanlar kapak kızı olmak için servet değerinde ücretler istemektedirler. Hatta bazı ünlü bayanlar çıplak fotolarını veya kendileri ile ilgili özel bilgileri, milyonlarca dolara satabilmektedirler. Şimdi teker teker bu ünlü bayanlar hakkında siz değerli okurlarımıza bilgi verelim.

 

Ocak 2017 Cosmopolitan kapak kızı Jenna Dewan Tatum
Ocak 2017 Cosmopolitan kapak kızı Jenna Dewan Tatum

 

Jenna Dewan Tatum : Amerikalı aktris, eski manken ve dansçıdır. 2006 senesinde yayınlanan Step Up’daki Nora rolüyle ile ün kazandı. Oyuncu Channing Tatum ile 11 Temmuz 2009 senesinden buyana evlidir. 3 Aralık 1980 (37 yaşında) doğumludur. Yay burcu ünlü bayanlardandır. Bir çocuk annesidir. Jenna kestane saç rengi ve yeşil gözleriyle adeta ateş etmektedir. Katlı bir saç kesim tekniği uygulamış saçlarına. Uzunlu kısalı saç demetleri, saçlarının daha iyi algılanmasına olanak vermektedir. Jenna Dewan Tatum saç modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız lütfen bizden ayrılmayın. 1,60 cm boyundadır.

 

Şubat 2017 Cosmopolitan kapak kızı Hilary Duff
Şubat 2017 Cosmopolitan kapak kızı Hilary Duff

Hilary Duff :  ABD li sinema oyuncusu ve şarkıcı. Ünü ülke sınırlarını aşan, tanınan bir popüler kültür ikonu. Hilary Duff, Lizzie McGuire adlı televizyon dizisiyle şöhret oldu. 28 Eylül 1987 (30 yaşında) Terazi burcu ünlü bayanlardandır. Şuanda dul olan Hilary bir çocuk annesidir. 1,57 cm boyundadır. Hilary Duff saç modeli olarak, katlı ve küt bir saç modelini tercih etmiş. Saç rengi olarak sarı saç imajını kullanmış. Perçemli uzun küt saç modeli diye biliriz bu modele. Kahküller biraz uzadığında biz bu saç demetlerine Perçem demekteyiz. Kahverengi dip boyası ile kahve gözler mükemmel bir uyum sağlamışlar.

 

Mart 2017 Cosmopolitan kapak kızı Ruby Rose
Mart 2017 Cosmopolitan kapak kızı Ruby Rose

Ruby Rose : Avustralyalı model, aktris, DJ, sanatçı, televizyon sunucusu ve eski MTV VJ’i. 20 Mart 1986 (31 yaşında) Balık burcu ünlü bayanlardandır. Boyu 1,70 cm dir. Tercih ettiği saç modeli aslında erkeklerin daha çok kullandığı bir saç modeli. Briyantin veya jole ile geriye yatırılmış bir erkek saçı. Fakat ünlü model kadınsı imajıyla, her modele entegre olabilmektedir. Mavi gözleri zaten başlı başına dikkat çekmek için, nazardan korunmak için ulu orta bir yere konulmuş ”nazar boncuğu” gibi. Mavi gözleri ve şekilli kaşları ile, çekici spor bir araba görünümünde.

 

Nisan 2017 Cosmopolitan kapak kızı Ariana Grande
Nisan 2017 Cosmopolitan kapak kızı Ariana Grande

Ariana Grande : Amerikalı oyuncu, şarkıcı. Profesyonel oyunculuk kariyerine, 15 yaşında Broadway de sahne alarak start vermiştir. Nickelodeon’un sitcom dizisi Victorious’ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla bilinmektedir. 26 Haziran 1993 (24 yaşında) Yengeç burcu ünlü bayanlardandır. Boyu oldukça kısadır Ariana nın, 1,53 cm dir. Ariana Grande saç modeli olarak yüksek bağlam bir at kuyruğunu tercih etmiştir. Yüksek at kuyruğu, Dik at kuyruğu veya yüksek bağlamalı at kuyruğu da diyebiliriz. 2018 damga vurması beklenen saç modellerinden birisidir, başın üst kısmından boğumlu at kuyruğu saç modelleri. Bu tür saç modellerinde boyun bölgesi çok açık kalmaktadır. Boyun bölgesinin açıklığını kapatmak için ”Bayan boyun tasması modellerinden” biri kullanılabilir. Fakat boynu kısa olan bayanlar, boyun bölgelerini açıkta bıraka bilirler.

 

Mayıs 2017 Cosmopolitan kapak kızı Meghan Trainor
Mayıs 2017 Cosmopolitan kapak kızı Meghan Trainor

Meghan Trainor : ABD söz yazarı, pop şarkıcısı ve müzisyen. 22 Aralık 1993 senesinde ABD’de Massachusetts’de dünyaya gözlerini açmıştır. 22 Aralık 1993 (23 yaşında) Oğlak burcu ünlü bayanlardandır. Boyu 1,64 cm dir. Meghan Trainor saç modeli olarak ”Islak görünümlü katlı ve uzun bir saç modeli” tercih etmiştir. Islak görünümlü saç modellerine ilk baktığımızda dip boyası gelmiş saçlar gibi durabilirler. Islak görünümlü saç modellerini briyantin, jöle veya saçları parlak gösteren kozmetik ürünler uygulayarak destekleye biliriz.

 

Haziran 2017 Cosmopolitan kapak kızı Kelly Rohrbach
Haziran 2017 Cosmopolitan kapak kızı Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach : 21 Ocak 1990 (27 yaşında) Kova burcu ünlü bayanlardandır. Amerikalı manken, model ve oyuncudur. 1,75 cm boyu ile ünlü Amerikalı bayanların boy ortalamalarından uzundur. Londra Müzik ve Drama sanatları akademisi mezunudur. Kelly Rohrbach saç modeli olarak katlı, dalgalı ve uzun bir saç modelini tercih etmiştir. Başak sarısı saç rengi ile adeta bir buğday tarlasının güzelliğini taşımaktadır.

 

Temmuz 2017 Cosmopolitan kapak kızı Scarlett Johansson
Temmuz 2017 Cosmopolitan kapak kızı Scarlett Johansson

Scarlett Johansson : Danimarka kökenli Amerikalı oyuncu. 1998 senesinde oynadığı ”Atlara Fısıldayan Adam” filmindeki rolü ile ün kazandı.  22 Kasım 1984 (33 yaşında) Akrep burcu ünlü bayanlardandır. Şuanda Dul olan ünlü yıldız, bir çocuk annesidir. Bu güne kadar iki evlilik yapan Scarlett, 1,60 cm boyundadır. Scarlett Johansson saç modeli olarak oldukça basit kısa bir saç kesimi ve kirli sarı saç rengini tercih etmiştir. Kulakları açıkta bırakan saç modeli tercih eden ünlü yıldız, güzelliğine güvenen birisi. Beyaz ten rengine, kirli sarı saçlar biraz ciddiyet katmış. Oldukça isabetli bir saç stili ve saç rengi.

 

Ağustos 2017 Cosmopolitan kapak kızı Miranda Lambert
Ağustos 2017 Cosmopolitan kapak kızı Miranda Lambert

Miranda Lambert : ABD li country müzik sanatçısıdır. 2003 senesinde Nashville Star yarışmasında oldukça iyi bir performans sergilemiş ve aldığı üçüncülük sonrası Epic Records plak şirketiyle anlaşma imzalamıştır. 10 Kasım 1983 ( 34 yaşında) Akrep burcu ünlülerdendir. Dul olan Miranda 1,63 cm boyundadır. Miranda Lambert saç modeli olarak ”Demet katlı saç kesimini” tercih etmiştir. Evet ilk defa duyuyorsunuz değil mi Demet halinde katlı saç kesimini ? Katlı saçlar bu saç kesiminde demet demet dir. Demet halinde ki katlı saçlar akılda daha kolay kalmakla birlikte, saçlara daha dolgun bir görünüm vermektedir.

 

Eylül 2017 Cosmopolitan kapak kızı Miley Cyrus
Eylül 2017 Cosmopolitan kapak kızı Miley Cyrus

Miley Cyrus : ABD li oyuncu, model ve şarkıcıdır. Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana’daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüne hayat vermiştir ve ünlü olmuştur. 23 Kasım 1992 (25 yaşında) Yay burcu ünlü yabancı bayanlardandır. 1,65 cm boyundaki yıldızımız şuanda evli değildir. Miley Cyrus saç modeli olarak kızıla çalan koyu kestane saçlara cırtlak bir sarı ton uygulayarak, Ombre saç rengi stilini tercih etmiştir. Mas mavi gözleri dokunsanız elinizi kesecekmiş gibi duran Cam kırıklarını andırıyor. Kestane ormanlarından Okyanusa açılan bir liman gibi adeta görüntüsü.

 

Ekim 2017 Cosmopolitan kapak kızı Kate Hudson
Ekim 2017 Cosmopolitan kapak kızı Kate Hudson

Kate Hudson :  Amerikalı ünlü oyuncu. Oscar ödülü adaylığına layık görülmüş ve Altın Küre kazanmıştır. Oscar ödüllü oyuncu Goldie Hawn ve müzisyen Bill Hudson’ın kızı olarak 1979 senesinde Los Angeles, California’da dünyaya gözlerini açtı. Ünlü aktör Oliver Hudson’un kız kardeşidir. 19 Nisan 1979 (38 yaşında) Koç burcu ünlü bayanlardandır. 1,68 cm boyunda ki ünlü oyuncu şu anda Dul dur. Kate Hudson saç modeli olarak serbest sarı saçları tercih etmiştir. Koyu yeşil gözleriyle ve kirli sarı saç rengi ile görenleri adeta büyülemektedir. Sanıldığının aksine serbest saç modelleriyle güzel görünmek oldukça zor bir iştir. Ancak gerçek anlamda güzel olan bayanlar serbest saçları tercih edebilir.

 

Kasım 2017 Cosmopolitan kapak kızı Jennifer Hudson
Kasım 2017 Cosmopolitan kapak kızı Jennifer Hudson

Jennifer Hudson : Oscar ödüllü, Amerikalı şarkıcı ve oyuncudur. American Idol yarışmasının üçüncü sezon finalistlerindendir ve yarışmadan altıncı hafta sonunda elenerek ayrılmıştır. 12 Eylül 1981 (36 yaşında) Başak burcu ünlü bayanlardandır. Bir çocuk annesidir. 1,75 cm boyundadır. 63 kg dır. Jennifer Hudson saç modeli tercihi olarak ”serbest düz saçları tercih etmiştir”. Bayanlar biliyorsunuz ki ultra düz saçlar önümüzde ki yıllarda hit saç modellerinden olması beklenmektedir. Fakat saçlarınızı düzleştirirken çok dikkatli olmalısınız, aksi taktirde ısıyla çalışan saç düzleştirici aletleri saçlarınıza ağır hasarlar verebilir.

 

Aralık 2017 Cosmopolitan kapak kızı Hailee Steinfeld
Aralık 2017 Cosmopolitan kapak kızı Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld : Hailee Steinfeld ABD li aktris ve şarkıcıdır. Anne tarafından Filipinli, baba tarafından ise Yahudi menşeili olan ünlü oyuncu, daha 10 yaşındayken aktif oyunculuk hayatına başladı. 11 Aralık 1996 (20 yaşında) Yay burcu ünlü bayanlardandır. 1,73 cm boyundaki güzel oyuncu gelecek vadeden bir isimdir. Hailee Steinfeld saç modeli olarak ”serbest hafif dalgalı uzun saçları” tercih etmiştir. Şekilli kaç ve dudak yapısı, düzgün vücut hatlarıyla tam bir Amerikan bombası. Kahve tonlarda ki saç tonu beyaz ten rengine çok yakışmış.

Cosmopolitan Türkiye için Tıklayınız !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu