Saç Modelleri

Fahriye Evcen Saç Modelleri

Ekranların sevilen yüzlerini incelediğimiz sitemizde bugün saç modellerini konu edineceğimiz isim ise ünlü oyuncu Fahriye Evcen olacaktır. Fahriye Evcen yıllardır ekranlarda boy gösteren başarılı oyunculuğu ile sahip olduğu doğal güzelliği ile herkesin sempatisini kazanmıştır.

 

Biz kadınlar için Fahriye Evcen dendiği vakit aklımıza direkt doğal saçları gelmektedir. Fahriye Evcen ‘ Yaprak Dökümü’ adlı diziden itibaren şöhret basamaklarını çıkarak ülkemizde en başarılı oyuncularından birisidir.

 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Gelelim Fahriye Evcen’in saçlarına. Fahriye Evcen aslında belirli saç modellerini tercih etmektedir. Ve tercih ettiği bu saç modelleri kendisine o kadar çok yakışmakta ki tüm kadınlar tarafından kıskanılmaktadır. Bu saç modellerinden ilki tabi ki açık ve dalgalı saçlardır. Masum yüz özelllikleri ile açık ve dalgalı saç modeli Fahriye Evcen’e oldukça fazla şıklık katmaktadır. Sizlerde Fahriye Evcen gibi saçlarınızı uzatarak dalgalı saç modelini tercih edebilirsiniz. Dalgalı saç modelleri her tarza ve ortama uyum sağlayabilen ender saç modellerinden birisi haline gelmiştir.

 

Fahriye Evcen’in en çok tercih ettiği bir diğer saç modeli ise at kuyruğudur. At kuyruğu saç modeli ile Fahriye Evcen’in yüz güzellikle direk ortaya çıkmaktadır. At kuyruğu modelini örgü saç modeli ile beraberde kullanarak oldukça şık görünmektedir. Güzelliği ile başarılı oyunculuğu sayesinde yurtdışında da hayran sayısını arttıran Fahriye Evcen doğal saç rengide en çok beğenilen saç renklerinden birisidir

Doğallığı ile ön plana çıkan ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in saç modelleri ve saç rengini daha detaylı bir şekilde galerimizde inceleyebilirsiniz.

Fahriye Evcen Kişisel Bilgiler

Fahriye Evcen doğum tarihi : 4 Haziran 1986

Fahriye Evcen yaş : 31

Fahriye Evcen burcu : İkizler burcu ünlü Türk bayanlar

Fahriye Evcen nereli : Almanya doğumludur. Anne tarafı Çerkez, Baba tarafı ise Selaniklidir.

Fahriye Evcen boy : 1,73 cm

Fahriye Evcen kilo : 56 kg

Fahriye Evcen saç rengi : Kahverengi

Fahriye Evcen göz rengi : Siyah

Fahriye Evcen sevgilisi – Fahriye Evcen evlimi : e.2017 Burak Özçivit

Fahriye Evcen Twitter Hesabı İçin Tıklayınız !

Fahriye Evcen İnstagram Hesabı İçin Tıklayınız !

Fahriye Evcen Facebook Hesabı İçin Tıklayınız !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu