Aysun Metiner Saç Modelleri 2018

Tiyatrocu ve Oyuncu olan Aysun Metiner in saç modellerinden bahsedeceğiz bu makalede. Direk saçlara geçmeden önce biraz tanıyalım Aysun Hanımı, ne dersiniz ? İstanbul Üni. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Aysun hanım, bir çok Tiyatro eserinde ve Tv dizisinde rol almıştır. Sevgili okurlar Aysun Metiner kendisini magazin haberlerinden saklamayı becermiş bir isim. İşiyle gündemde olmayı tercih eden Aysun Hanım, özel yaşamıyla alakalı bilgi edinmek çok zor. Aysun Metiner röportajları bile yok veya yok denilecek kadar az. Aysun Metinerin sevgilisi hakkında da her hangi bir bilgi yok. Gerçekten özel hayatı ile bilgilere ulaşmak çok zor.

Aysun Metiner Kişisel Bilgiler

Aysun Metiner doğum tarihi : 02.03.1972

Aysun Metiner yaşı : 2017 senesi itibari ile 45 yaşındadır.

Aysun Metiner burcu : Balık burcu ünlü bayanlar

Aysun Metiner nereli : İstanbul

Aysun Metiner boyu : 1,67 cm

Aysun Metiner kilo : 80 kg

Aysun Metiner saç rengi :Kahverengi

Aysun Metiner göz rengi : Kahverengi

Aysun Metiner Filmografi

1999 – ”Kurtlar Sofrası” ve ”Çatısız Kadınlar”

2000 – ”Örümcek” , ”Sıdıka” ve ”Şaşı Felek Çıkmazı”

2001 – ”Yeni Hayat” , ”Nasıl Evde Kaldım” ve ”Benimle Evlenirmisin”

2002 – ”Asmalı Konak” (Lale Karakteri)  /  2004 – ”Tarçın Konuştu” ve ”Son Yaprak”

2005 – ”Kısmet Değilmiş”  /  2006 – ”Adak”

2009 – ”Kahve Bahane”  /  2011 – ”Farklı Boyut”

2012 – ”Hayatımın Rolü”  /  2017 – ”Çoban Yıldızı”

 Aysun Metiner İnstagram Hesabı İçin Tıklayınız !

Aysun Metiner Twitter Hesabı İçin Tıklayınız !

Aysun Metiner Facebook Hesabı İçin Tıklayınız !

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ