Yıldız Çağrı Atiksoy Saç Modelleri 2018

Güzel Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy un enine – boyuna tüm özelliklerini ve özellikle saç modellerini konu edineceğiz bu yazımızda. Genelde orta uzunlukta ki ve kısa saç modellerini sevdiğini söyleyebiliriz. Oyunculuk üzerine bir çok kurumdan ders almış başarılı bir isim Yıldız Hanım. Ülkemizin uzun yıllardır mücadele ettiği terörle alakalı bir dizi film olan ”Savaşçı” da gördük onu en son. Sade güzelliği ve mimik hareketlerini kullanmada ki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı güzel oyuncu.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ”Savaşçı” Tv dizisinde, Öğretmen, yazar ve Akademisyen rolünde, Yüzbaşı Kaan Bozok un Sevgilisini canlandıran Aslı Özkaynak ın saç modellerini işleyeceğiz bu makalemizde. Savaşçı Aslı Özkaynak saç modelleri. Savaşçı Aslı Özkaynak kim.

Günlük hayatta çok fazla makyaj yapmayı sevmeyen bir isim, Yıldız Hanım. Sadece işi gereği makyaj yapmak zorunda kalıyormuş. Güzellik kavramını ise, iç huzurun dengeli olması halidir diye tanımlıyor. Güzel Kadın İmajına zarar veren şeyin, güzellik faktörünün silah olarak kullanılıp ”basitleştirilmesi” olarak tanımlıyor. Yani güzellik aslında sade bir güzellik değildir, Zekanında bu bütüne katılması gerektiğinden bahsediyor Yıldız Çağrı Atiksoy. Cilt bakımında Gül suyundan istifa eden yıldız Hanım, Güzellik içinde: Yoga, dengeli beslenme ve dengeli bir yaşam tarzı uyguluyormuş. Giyim tarzı olarak rahat, sade, etnik ve gösterişten uzak bir stili var Yıldız Hanımın. Gardırobunda en çok jean, ispanyol paça, beyaz tişört ve şalları bulunmaktaymış. Ayrıca etnik tişörtleride çok sevmekteymiş. Gündelik yaşantısında titiz ve düzenli bir insan olan Yıldız Hanım, aksesuar olarak en çok gözlük modellerine ilgi duyuyor. Gittiği yabancı ülkelerde, değişik taşlar, çan ve kristaller topluyormuş. Bir erkek de aradığı özellikleri şöyle sıralıyor Yıldız Hanım: Gülüşü, zekası ve vicdanı.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kişisel Bilgiler

Yıldız Çağrı Atiksoy doğum tarihi : 01.04.1986

Yıldız Çağrı Atiksoy yaşı : 2017 tarihi itibariyle 31 yaşında

Yıldız Çağrı Atiksoy nereli : Karşıyaka / İzmir

Yıldız Çağrı Atiksoy burcu : Koç burcu

Yıldız Çağrı Atiksoy boy : 1,76 cm

Yıldız Çağrı Atiksoy kilo : 54 kg.

Yıldız Çağrı Atiksoy saç rengi : Kahverengi

Yıldız Çağrı Atiksoy göz rengi : Kahverengi

Yıldız Çağrı Atiksoy Filmografi

2004 – ”Büyük Buluşma”  /  2005 – ”Aşk Oyunu”

2006 – ”Yağmurdan Sonra” ve ”Ahh İstanbul”

2007 – ”Yersiz Yurtsuz”  /  2008 – ”Bahar Dalları” , ”Kayıp Prenses” , ”Gazi”

2010 – ”Öyle Bir Geçer Zaman ki”  /  2013 – ”Görüş Günü Kadınları”

2014 – ”Yedi Güzel Adam”  /  2015 -2016 = ”Evli ve Öfkeli”

2017 – ”Savaşçı”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ