Erkek Saç Modelleri

Üç Numara Erkek Saç Modelleri

Değerli erkek takipçilerimiz bugün sizler için bir konuyu ele alacağız. Bu konu ise  en trend erkek saç modellerinden olan Üç numara modeli olacaktır. Bilirsiniz ki ülkemizde birçok dizi televizyonlarda boy göstermektedir. Bu dizilerin başrol oyuncuları da birçok genç bayan ve erkeklerin idolü olmaktadır.

 

Bu dizilerden biriside Show Tv ‘de  ‘ İçerde’ dir.  İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy dizideki rolü olan Sarp karekteri altında yeni bir imaja geçiş yapmıştır. Bu imaj değişikliğinde saçları önemli bir rol oynamaktır. Çağatay Ulusoy İçerde dizisinde saçlarını Üç numara olarak kestirmiştir. Ve bu nedenle birçok genç erkek saçlarını Üç numara olarak kestirmey başlamıştır.

 

Üç numara saç modelini kestirirken bazı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu hususlardan birisi kafa yapınızdır. Kafa yapınız normalse Üç numara saç modeli size yakışacaktır. Ancak kafa yapınızda bazı anormallikler bulunuyorsa üç numara saç modeli yakışmayabilir. Bu anormalliklerden kastımız kafanızın arkası düz olabilir veyahutta kafanızın üstü çok çıkıntıya sahip olabilir. Ve üç numara saç modelinde yüz şeklinizde önemli bir yer tutmaktadır. Ve bu saç modeli mutlaka ama mutlaka farklı sakal modelleri ile desteklenmelidir.

 

Sakalsız üç numara biraz daha naif durmaktadır. Sakalla beraber oldukça modern ve karizma bir duruşa sahip olabilirsiniz. Ayrıca üç numara saç modeli birçok kıyafet tarzı uyum sağlamasının yanısıra küpe, gözlük gibi aksesuarlarla birlikte kullanıma oldukça uygundur. Son olarak ise ense ve boğaz bölgesindeki dövmeler üç numara saç modeli ile gerçekten çok şık bir görünüme kavuşmaktadır. Prison Break dizisinin başrol oyuncularından olan Scofield’in de tercih ettiği bu saç modeli erkeklere çok yakışmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu