Gelin Saçı Modelleri

Her Zaman Moda Olacak 15 Gelinlik Saç Modelleri

Düğünler insanların hayatlarının en önemli ve anlamlı günleridir. Bu nedenle hem gelin hem de damat nasıl görüneceğine oldukça dikkat eder. Gelin ve damat için belirlenmiş elbiseler olsa da belirlenmiş saç modelleri bulunmamaktadır. Özellikle gelinle bu konuda daha seçici davranmaktadır. Çünkü gelinlik üzerine yapılabilecek birçok saç modeli bulunmaktadır.

GELİN SAÇ MODELLERİ

Bu saç modelleri arasında seçim yapmak için hem yüz tipi hem de modelin kullanışlı olması durumları göz önünde bulundurulmalıdır. Gelin saç modelleri arasında yer alan modeller kişilerin kendi zevk ve beğenileri doğrultusunda belirlenebilmektedir. Bu modeller hakkında bilgi edinmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Bu yazımızda gelin saç modellerinden bahsedeceğiz.

Topuzlar ilk seçenekler arasında
Gelin saç modelleri arasında yer alan ilk model topuz saç modelidir. Topuz saç modeli gelinlik üzerine klasikleşmiş olan bir model olmasına rağmen birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Çünkü topuz saç modeli hem oldukça hoş bir görüntüsü olan hem de saatlerce kullanılabilecek kadar kullanışlı olan bir gelin saç modelidir.

 

Gelin saç modelleri arasında yer alan topuz saç modeli iki farklı şekilde uygulanabilmektedir. Bu modellerden ilki sıkı topuz modelidir. Sıkı topuz modeli bu modeli kendisine yakıştırabilen gelinler tarafından tercih edilmektedir.

 

İşte en trend 15 gelinlik modeli

 

Saçlar kahküller haricinde hiçbir telin dışarı çıkmayacağı bir şekilde topuz yapılmaktadır. İsteğe bağlı olarak kahkül de toplanabilir ya da bırakılabilir. Daha sonra topuz çiçeklerle ve simlerle süslenmektedir. Diğer topuz modeli ise dağınık topuz modelidir.

 

Dağınık topuz modeli sıkı topuz modelini kendisine yakıştırmayan ve saçlarının çok sıkı durmasından rahatsız olan gelinler tarafından tercih edilen bir gelin saç modelidir. Topuz haricinde diğer gelin saç modelleri ise kıvırcık gelin saç modeli ve düz gelin saç modelidir. Kıvırcık gelin saç modeli gelinliğin üzerinde toplu ya da açık olarak kullanılabilir.

 

Fakat genellikle açık olarak tercih edilmektedir. Düz saç modeli ise sade bir görünümden hoşlanan gelinler için uygundur. Her iki modelde de çeşitli aksesuarlar ve simler ile gelin saçı süslenmektedir. Siz de gelin saç modelleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu