Saç Modelleri

Kendin Yap Ombre Saç Modelleri Trendi

Hiç kuşkusuz ki son yılların en moda saç trendlerinden bir tanesi de Ombre Saç Modelleri. Saçlarının tamamını boyamak istemeyen bayanların ilk tercihlerinden bir tanesi Ombre saç stili. Doğal bir görünüm sağlayan bu model kadınların en çok sevdiği modellerdendir. Saçların doğal görünmesinin en büyük sebebi de saçların dip kısımlarının koyu, uçlarının ise açık renk oluşudur.

 

Peki Ombre Saç Nasıl Yapılır?

Doğal saç renginizin birkaç ton açık tonunu saçlarınıza uygulayarak Ombre saç modelinizi yapabilirsiniz. Bu işlemi doğal şekillerle yapabileceğiniz gibi farklı yöntemlerle de gerçekleştirebilirsiniz. Sadece uçları açık değil, tam tersi uçları koyu dipleri açık da yapabilirsiniz. Saçlarınızın uçlarını mor, pembe, yeşil ya da mavi renklere boyayarak da Ombre saç modeli yapabilirsiniz. Tercihinize bağlı olarak birçok model ve renk deneyebilirsiniz. Ben ille de doğal yöntemlerle saçımı yapmak istiyorum diyorsanız o halde saçlarınızdan birkaç ton açık renk ile bu işlemleri yapabilirsiniz.

 

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Özellikle ünlüleri takip eden bayanlar son yıllarda Gri, Beyaz ya da Gümüş renkli Ombre saç modellerini çok sıkça görüyorlardır. Bu yıl bu renkler oldukça moda oldu ve sizde bu renkleri deneyebilirsiniz.

 

İnce Telli Saçlar İçin Ombre Tercihi
İnce saçlı bayanlar için Ombre modeller oldukça ideal bir seçim olacaktır. Saçların daha yoğun ve hacimli görünebilmesi için bu modeli saçlarınıza uygulayabilir ve olduğundan daha parlak bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

Ombre Saç Modellerinden En Güzel Seçmeler Galerimizde 

 

Ombre Saç Modelini Nasıl Yaptırırım?
Bu modeller biraz uğraş gerektiren ve titiz bir çalışma sonucunda güzel sonuçlar elde edilebilecek saç modelleridir. O yüzden her kuaföre güven olmayabilir. Yaptırdıktan sonra Ombre saç modelinizi beğenmeyebilirsiniz, o yüzden gideceğiniz kuaförü iyi seçmelisiniz. Hatta kuaförün önceden yaptığı modelleri de inceleyebilirsiniz. Bu daha garanti olacaktır.

Unutmamak gerekir ki düzgün yapılmayan bir ombre, dip boyası gelmiş bir saç modeli izlenimi verebilir.

 

Ombre Saç Fiyatı
Bu konuda aslında söylenebilecek pek bir şey yok. Bu tamamen gideceğiniz kuaförle alakalı bir durum. Örnek olarak orta halli bir kuaför salonunda 150 TL ile 300 TL arasında Ombre saç modeli yaptırabilirsiniz. İstanbul’da 150 TL’den aşağı bulmanız pek mümkün değil gibi. Bu yüzden kuaförünüzü arayıp fiyat sormanız en doğru yöntem olacaktır.,

 

Ombre Saç Modeli Evde Yapılır mı?

Evde Ombre saç yapımı mümkündür arkadaşlar. Kozmetik marketlerde ünlü markaların ombre setleri var. Bu setler özel fırçalar ile satılmakta ve her saç rengine özel tonlar bulunmaktadır. Bu setler içerisinde ombre saç modelinizi nasıl yapacağınız hakkında bilgiler yer alıyor. Bu bilgileri adım adım uygulayarak saçlarınızı Ombre yapabileceksiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu