Kısa Saç Modelleri

Çok Güzel Kısa Saç Modelleri ile Tarz Olun

ÇOK KISA SAÇ MODELLERİ

Her bayan güzel görünümlü saçlara sahip olmak ister. Çünkü aynaya baktığında ilk gördükleri saçlarıdır ve onların bakımlı olduğunu görmek ve saçının modelini kendine yakıştığını düşünmek mutlu hissettirecektir.  Saçlarınızı çok kısa kestirmek ise cesaret isteyen bir karardır ve her bayanın kolaylıkla başvurabileceği bir yol değildir.

Fakat siz daha iyi bir görünüme mi kavuşmak istiyorsunuz?  Ya da değişiklik mi istiyorsunuz? O zaman doğru yolda ilerliyorsunuz demektir.Çünkü bir bayan değişimine ilk olarak saçtan başlar.Ve çok kısa saçlar kullanımı ve bakımı kolaydır. Bu nedenle özellikle çalıştığı için saçlarına vakit ayıramayan bayanların bir numaralı tercihidir.Kim ne diyecek demeyi bir kenara bırakın ve cesaretinizi toplayın.

 

İlk aşamayı atladınız ve cesaretinizi topladınız peki şimdi ne yapacaksınız?
Saçlarınızı kısa kestirmeden önce  yüz şeklinize uygun saç modeli  bulmak en önemli adımdır. Çünkü her kısa saç modeli yüzünüze uygun olmayabilir fakat her yüz şekline uygun bir kısa saç modeli mutlaka vardır. Önemli olan isabetli seçimi yapabilmektir.

 

Bu Yıl Trend Olacak Çok Kısa Saç Modellerinden Örnekler

 

O zaman bu konuyu Kısa Saçların kullanımı başlığı altında inceleyelim
Örneğin yuvarlak bir yüz şekline  sahipseniz Pixie saç modelini deneyebilirsiniz. Geniş bir alın yapısına sahipseniz önde perçem olacak şekilde de kestirebilirsiniz. Ama uzun veya geniş bir yüz şekline  sahipseniz asimetrik  ve dalgalı model daha iyi bir seçim olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü bu sayede yüzünüz daha toplu bir görünüme sahip olacaktır. Yandan saç kesimi modeli ise hem uzun hemde yuvarlak yüzlü bayanların ortak olarak kullanabileceği bir saç modelidir.Tabi karar yine sizindir.Bu aşamaları atlayıp saç modelinizi belirledikten sonra mükemmel bir makyaj ve moda kıyafetler ile kendinize harika bir görünüm katabilirsiniz.

 

Daha farklı bir görünüm kazanmak istiyorsanız saçlarınızı ,yüzünüzü daha ön plana çıkaracak bir renge boyayabilirsiniz. Ya da başka bir seçenek olarak boynunuzu ön plana çıkaracak bir takı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu aşamalardan sonra  kısa saç modeli ile daha şık ve çekici bir görünüme sahip olacaksınız. Kısa saçınız size enerjik, sportif ve genç bir hava katacaktır. Ayrıca kısa saçlarla daha düzgün bir yüz görünümüne ve daha canlı duran saçlarınızla güne daha iyi uyanacaksınız.

 

Kısaca dünyada asla modası geçmemiş ve giderek kullanımı yaygınlaşan kısa saç modelleri 2018 yılı saç modelleri içinde de ciddi bir öneme sahip olmuştur. Bu yüzden modaya uymak ve aynı zamanda kullanımı kolay  ve dikkatleri üzerinize  toplayacak olan çok kısa saç modellerini denemek için iyi bir başlangıçta olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu