Kahkul Saç Modelleri

En Hoş Kahkül Saç Kesimi Modelleri Trendi

Saç bakımı ve temizliği herkesin dikkat etmesi gereken bir konudur. Hem kadınlar hem erkekler daha bakımlı saçlara sahip olabilmek için birçok bakım ürünü kullanmaktadır. Fakat saçlar için gereken tek şey bakım değildir. Bakımlı ve temiz saçlar kadar önemli olan bir diğer etken ise saçların modelidir. Saç modelleri kişilerin dış görünümünü fazlasıyla etkilemektedir.

 

KAHKÜL SAÇ KESİMİ MODELLERİ

Kişiler yüz şekillerine göre olan saç modellerini kullandığı zaman oldukça hoş bir görünüme sahip olabilmektedir. Bu saç modellerinin arasında yer alan modellerden birisi de kahküllü saç modelleridir. Kahküllü saç modelleri son zamanlarda oldukça sık tercih edilen saç modellerindendir. Bu yazımızda kahkül saç kesimi modellerinden bahsedeceğiz.

 

Saç Boyatmanın Alternatifi: Kahkül Saç Kesimi

Kahkül saç kesimi modelleri saçlarında ufak çaplı bir değişiklik yapmak isteyen kişilerin sık tercih ettiği bir modeldir. Özellikle saçını boyatmak haricinde değişiklik düşünenler kahkülü rahatlıkla tercih edebilirler. Kahkül saç kesimi modelleri genel olarak iki farklı şekilde bulunmaktadır. Bu modellerden ilki perçem saç kesimidir.

 

Perçem saç kesimi kahkül modellerinin içinde yer alan şık modellerdendir. Perçem saç kesiminin tam olarak kesim şekli alnın başlangıç kısmından kaş üstüne kadardır. Dümdüz bir şekilde olan bu kesim alnı geniş kişiler için oldukça ideal bir kesim şeklidir. Perçem saç kesimi modeli alnı geniş olan kişilerin alınlarını daha dar göstermek için kullan

dıkları kahkül modellerindendir. Perçem saç kesim modeli ile oldukça şık bir görünüm elde edilebilir.

 

Ünlülerin kahkül saç modellerine bir göz atalım

 

Klasik Kahkül Modelleri
Kahkül saç kesim modelleri arasında yer alan başka bir model ise klasik kahkül saç kesim modelidir. Klasik kahkül saç kesim modeli kesimin alından başlayıp kulağa doğru uzamasıdır. Bu kesim modeli hem tek taraflı hem çift taraflı olabilmektedir. Tek taraflı klasik kahkül saç kesiminde tüm kahkül saçın tek bir tarafında toplanmaktadır.

 

Bu kesim modeli genelde kısa saç modelinde kullanılmaktadır. Çift taraflı klasik kahkül saç kesimi modelinde ise kahkül saçın hem sağ hem de sol tarafına ayrılır. Bu şekilde daha eşit bir görünüm sağlanır. Siz de saçınızda değişiklik yapmak için kahkül saç kesimi modellerini kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu