Saç Modelleri

Yanları Kazıtılmış Saç Kesim Modelleri

Undercut, Skrillex ve Yanları Kazıtılmış Çeşitli Moda Saç Kesim Modellerini Bu Makalemiz de Sıradışı ve Farklı Olmayı Seven Kadınlar için İncelemeye Aldık.

 

Saç dünyasının son trendlerinden birisi de undercut kesimdir. Undercut saç kesimi kısaca saç dövmesi olarak nitelendirilebilir. Undercut saç kesimi saçın ense kısmının kazıtılarak elde edilen bir saç modelidir. Saç kazıtma işlemi önceleri erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bir işlem olsa da son zamanlarda giderek popüler hale gelerek kadınlar tarafından da tercih edilmektedir. Özellikle yurtdışında revaçta olan bir saç kesimi olan Undercut saç kesimi ülkemizde de kendisine yer bulmaktadır.

 

Undercut saç kesimini daha çok genç bayanlar tercih etmektedirler. Özellikle üniversite okuyan genç bayanların tercih ettiği Undercut saç kesimi size farklı bir hava katabilir. Ancak Undercut saç kesimini tercih edecekseniz kendinize yakışıp yakışmayacağını göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. Aksi takdirde hoşlanmayacağınız bir görünüm ile karşılaşabilirsiniz. Mutlaka kuaförünüze danışarak hareket etmelisiniz.

Undercut saç kesimini saçı uzun kısa veya orta boyda olan her kadın rahatlıkla tercih edebilmektedir. Her saç tipine ve uzunluğuna uygun olan Undercut saç kesimi en çok topuz saç modelleri ile birlikte kullanılmaktadır. Topuz saç modellerinde ense kısmı daha çok ön plana çıkmasından ötürü farklılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Farklı Undercut saç kesimlerini merak ediyorsanız sizler için derlediğimiz galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu