Erkek Saç Modelleri

Trend Olacak 21 Erkek Saç Modelleri

Yakışıklılığın ilk şartlarından birisi de size yakışan bir saç stiline sahip olmaktır.Bakım konusunda ise erkekler kadınlar kadar bakım yükü taşımamaktadır. Bu nedenle saç bakımları ve vücut bakımlarını yapacak kadar zamanları fazlasıyla bulunmaktadır.

Saçlar sadece kadınlar için değil erkekler için de oldukça önem taşıyan kısımlardandır. Erkeklerin saçlarının da bakımlı ve düzgün şekillendirilmiş olması gerekmektedir. Çünkü kişiler toplum içerisinde var olduğu sürece bulundukları statüden bağımsız olarak dış görünüşlerine dikkat etmelidir. Özellikle bakımlı olmak bu durumun ilk şartıdır.

 

ERKEK SAÇ MODELLERİ MODASI VE RENKLERİ

Herhangi bir şekilde dışarı çıkarken, bir iş görüşmesine giderken ya da birisiyle buluşacakken nasıl giydiğimiz kıyafete dikkat ediyorsak saç bakımına ve şekline de aynı oranda dikkat edilmesi gereklidir. Ayrıca saçlar da tıpkı kıyafetler gibi modaya uyum sağlamalıdır.

 

Bu nedenle sezonluk saç rengi ve saç modeli trendleri bulunmaktadır. Bu saç rengi ve saç modeli trendleri her sezonun belirleyicisi haline gelmiştir. Özellikle saçlarına önem veren erkekler sezon trendlerinin sıkı takipçisi olurlar. Zaten saç konusunda daha değişik ve ilgi çekici bir görünüm kazanmak için her sezonda farklı farklı eğilimler trend olmaktadır. Erkek saç modellerinden bazıları trend modeller olmuştur. Sezon boyunca bu modeller çeşitli alanlarda kullanılacaktır.

 

İşte  yılın trend erkek saç modelleri

Erkek saç modellerini şu şekilde sıralayabiliriz

 

Punk Erkek Saç Modeli

Punk saç modeli son zamanlarda oldukça sık tercih edilen bir erkek saç modeli olmuştur. Özellikle klasik saç kesimlerinden uzaklaşmak ve değişik bir tarza bürünmek isteyen erkekler punk saç modellerini tercih etmektedir. Trend saç modelleri arasına giren punk saç modeli alnı geniş olan ve saçlarını kazıtınca görünümünden rahatsız olmayan erkekler için uygun bir seçimdir.

 

Punk saç modelinde saçların yan kısımları 2 ya da 3 numara askeri kesim olmaktadır. Saçların üst kısmında ise 8-15 cm aralığında uzun saç bırakılmaktadır. Bu şekilde marjinal bir saç modeli olan punk saç modeli elde edilmektedir. Erkek saç modelleri arasında da öne çıkan bir model olan punk saç modeli ajanslarda modellik yapan kişiler tarafından da kullanılmaktadır.

 

Punk saç modelinde saçın uzun bırakılan kısmı ile kısa olan kısmını ayıran yerde ayrım çizgisi adı verilen bir çizgi kullanılmaktadır. Eğer görünümünüzü daha ilginç kılmak istiyorsanız ayrım çizgisinin olduğu kısma dövme de yaptırabilirsiniz.

2018 Erkek Punk Saç Modelleri
Erkek Punk Saç Modelleri

Uzun Erkek Saç Modeli

Erkek saç modellerinde uzun saçlar omuz hizasını geçmeyecek şekildedir. Ayrıca bu saç kesiminde kat kullanılmamış ve kat kat bir görünüm de elde edilmemiştir. Kısacası doğal ve aşırı olmayan bir uzunluk ön planda tutulmak istenmiştir. Erkekte uzun saç modeli tepeden bağlanılarak da kullanılabilmektedir. Saç bağlama modasını görmek mümkündür.

Tepeden bağlanan uzun erkek saçları bu sezonda da trend olmuştur. Eğer siz de saçınızı uzatmak istiyorsanız 1 ayda ortalama olarak 2 cm uzadığını bilmenizde fayda var. Yaklaşık olarak 2 sene boyunca uzattığınız zaman saçınız bağlanabilecek bir formda olacaktır.

 

Renkli Erkek Saç Modeli

Erkek saç modelleri arasında yer alan başka bir model ise renkli saç modelidir. Renkli saçlar  daha çok pastel renkler ve metalik renkler kullanılarak elde edilmektedir. Bunun yanında platin, mavi, yeşil ve sarı gibi renkler de erkek saçlarında sık kullanılan renklerdendir. Özellikle saçları ön kısmında platin sarı görmek mümkündür.  kullanılan renkli saç örnekleri için moda sitelerinden faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu