Kısa Saç Modelleri

Kısa Saç Analizi ve Modelleri

Kısa Saç Analizi ve Ünlülerin En Havalı Modellerini Bu Konumuz da Kısa Saç Sevenlere veya Saçlarını Kısa Kestirmeye Karar Verenlere Yardım Amacıyla Düzenledik.

Dünyadaki bir çok ünlü kadın oyuncu ve modeller uzun saçlar yerine kısa saç modellerini seçmektedirler.  Bir çok bayan tarafından sürekli olarak kullanıldığını biliyoruz. Davetlerde kısa saçlara yapılan bir makyaj ve saç modeli ile dikkatleri üzerine çeken bir bayan oluverirsiniz. Sizlere önerimiz hayatınızda bir defada olsa saçlarınızı kısa saç kesimi yaptırmanızdır. Bu rahatlığı bir kere tatmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Evet saçlarımızı kısa kestirmek belki çok zor bir karar bazılarımızın aklının ucundan dahi geçmiyordur. Size bir diğer önerimiz ise ilk defa kestirmeniz de mutlaka uzmanlığına güvendiğiniz bir kuaförden destek almanı ve saçlarınızın kesimini ona yaptırmanızdır. Kısa saç kesimlerinde yüzümüzün şekli, saçlarımızın yapısı yani kalın veya ince olması, Boynumuzun boyu, Vücudumuzun yapısını da dikkat ederek ona göre bir kısa saç modeli belirlenir.

Kısa saç modelleri ile saçlarınızı çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu artık sizi uğraştıracak işler sınıfından çıkacaktır. Kısa saçların verdiği rahatlık sizi Pixie saç modelleri denemeye bile itebilir.

 

Kısa Saçlar daha çok Kimlere Yakışır?

İş kadınıysanız veya yoğun bir yaşam biçiminiz varsa kısa saçı mutlaka yapmalısınız. Hatta bu özellikte kadınlar genelde kısa saçı kendiliğinden tercih ederler. Çünkü kullanım kolaylığı, az bakıma ihtiyaç duyması gibi. Kısa saçlarınız olmasına rağmen kabarık veya dalgalı bir saç yapınız varsa saçlarınızla yine belirli bir süre ayırarak uğraşmanız gerekecektir. Ama düz saç yapısına sahipseniz size kesinlikle kısa saç modellerini öneriyoruz.

 

Kısa saç modellerinin gerektirdiği özellikler nelerdir?

Orantısız ve iri bir vücudunuz var ise kısa saç modelleri size yakışmaz. Kilosu olan hanımlar kısa saç midelerini seçmeden önce biraz zayıflamak gerekecek. Uzun boylu hanımlar içinde kısa saç kesinlikle önerilmez. Bunun nedeni ise zaten uzun olan boyunuz kısa saç modelleri ile daha uzun gözükecektir.

 

Katlı Kesim Kısa Saç Modelleri?

Saçlarımıza kısa saç modellerinden birini yapmak istiyorsak, yani kilolu veya çok uzun boylu değilsek size önereceğimiz kısa saç modeli katlı kesim kısa saç modelidir. Çünkü katlı kesim saç modelleri kalın ve ince yapılı saçlar ada ikisine birden yakışmaktadır. Kısa katlı kesim saç modeli hızınıza hız kazandıracaktır. Katlı kesim kısa saç modellerinin banyodan sonraki durulama ve kuruma süresi çok azdır.  Bu kısa saç modeli çoğu yüz şekline direk olarak güzel bir şekilde yakışır.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Yazınızı zevkle okudum, çok güzel hazırlamışsınız. Elinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu